запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Серцеві препарати

Серцеві препарати – це засоби та медикаменти, головним завданням яких є налагодити роботу серцево-судинної системи. Серце людини - найпотужніший насос, який за добу перекачує 7 тисяч літрів крові, він постійно і незмінно працює? встигаючи і працювати і відпочивати протягом однієї хвилини.

Фактори, що впливають на розвиток серцево-судинних захворювань

Слід враховувати, що вживання великої кількості солі в їжі, вживання багато чаю та кави, погана екологія, інфекційні та вірусні захворювання, вади серця також здатні негативно впливати на роботу серцево-судинної системи. Одні з найбільш затребуваних препаратів в аптеках - це серцеві препарати, оскільки вони здатні вирішити кардіологічні проблеми, а саме захворювання, які можуть розвинутись з різних причин, таких як алкоголізм, куріння, стрес, ожиріння та інше.

Причинами серцевої недостатності є:
- атеросклероз,
- гіпертонічна хвороба,
- гіпертензія,
- міокардит, < br />- міокардіодистрофія,
- інфекції,
- аутоімунні захворювання.

Де купити серцеві препарати?

Широкий вибір медикаментів та ліків, вигідні пропозиції, демократичні ціни, компетентні рекомендації та швидке реагування в "Аптека Доброго Дня". Тут ви можете скористатися зручним рубрикатором, для того щоб відсортувати товари за категоріями, цінами, брендами, формами товару, виробниками, обсягом та інше.
При оформленні товару в "Аптека Доброго Дня" вам надається зручний спосіб оплати (на картку банку або готівкою кур'єру), пряма доставка кур'єром, доставка "Новою Поштою" або "Укрпоштою Експрес", а також самовивіз. Якщо замовлення перевищило суму в 500 грн, у такому разі доставка буде безкоштовною. Варто зазначити, що аптека надає також міжнародну доставку. Для цього необхідно погодити всі умови відправлення з оператором.

Асортимент судинних препаратів

В інтернет-аптеці представлені перевірені роками препарати, які суттєво покращують роботу серця, а також інноваційні препарати від передових фірм світового ринку.
Тут ви можете купити судинні препарати, які допомагають успішно лікувати серце, їх можна об'єднати у такі групи:
1. Антиагреганти.
2. Антиаритмічні препарати.
3. Гіполіпідемічні препарати.
4. Медикаментозні препарати при стенокардії.
5. Кардіологічні препарати.
6. Периферичні вазодилататори.
7. Серцеві глікозиди.
Важливо пам'ятати, що кардіологічні препарати повинен призначити лікар, оскільки самостійне лікування може обернутися погіршенням ситуації та призвести до неприємних наслідків.