запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Лампа ближнього світла

Заміна автомобільного освітлення може бути з кількох причин, наприклад, старий комплект зжив себе, або не вистачає потужності освітлення дороги в темний час доби. У такому разі необхідний новий комплект ламп з підвищеною світловіддачею. Чи варто говорити про те, наскільки важливо мати якісні фари та прилади освітлення для безпеки водіння автомобіля. Завдяки їм, водій може долати безперешкодно будь-які дистанції у будь-який час доби та за будь-якої погоди.

Придбавши для свого авто деталі, запчастини та іншу продукцію важливо віддавати перевагу товарам гарної якості за адекватну ціну. Сьогодні багато шахраїв та недобросовісних продавців зустрічаються на просторах інтернету, які продають підробки та неякісні аналоги. Тому ми рекомендуємо купувати товари на перевірених сайтах, одним із яких є інтернет магазин "АТЛ".

Освітлення в авто поділяють на далеке і ближнє світло, для цього використовуються різні прилади, у кожної своє призначення. Далеке світло використовується з обмеженням, тому ближнім світлом водії користуються набагато частіше.

Купити лампу ближнього світла можна в інтернет-магазині "АТЛ", тут представлений широкий вибір товарів від світових виробників за хорошими цінами. За допомогою швидкого пошуку та зручних фільтрів (градація ціни, виробник, напруга, номінальна потужність, висота, сторона установки, колір, тип та інше) можна легко знайти, наприклад, лампи ближнього світла за лічені секунди. У будь-якому випадку, звернувшись до нас в інтернет-магазин, ви завжди можете отримати консультацію від кращих фахівців і підібрати потрібний товар.

На ринку автотоварів існує безліч виробників, різних моделей вибору освітлення для авто. Кожен товар має унікальні технічні параметри, такі як яскравість і дальність променя, обсяг споживаної енергії, рівень світла, що видається.
Дальність ламп ближнього світла повинна поширюватися на 40-50 метрів, якість оптики - це головний критерій хорошого освітлення. Слід зазначити, що при цьому фара не повинна засліплювати водіїв, які їдуть зустрічною смугою. Також особливу увагу потрібно приділити регулюванню освітлювального приладу автомобіля.

Серед достатку ламп ближнього світла можна відзначити найбільш популярні:
- Н1 або Н7 - використовуються в системах із системним відбивачем
- Н4 - використовуються у двофарних системах
- світлодіодні
- ксенонові
- галогенні.