запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Apple Iphone 11 Pro Max 256 Midnight Green

Американська корпорація Apple у вересні 2019 року випустила найновішу модель під назвою Iphone 11 Pro Max, це суперсучасний комунікатор з просунутим чіпсетом та екраном в 6,5 дюймів. Це найбільший Iphone поточного року, розмір екрану забезпечує високу зручність користування, інформативність, так само збільшена і ємність акумулятора, що забезпечує роботу пристрою 1,5 дня, а при високому стабільному навантаженні - 1 доба безперервної роботи (на 5 годин більше за попередню модель) . Це досягається також завдяки вбудованому потужному енергоефективному процесору Apple A13 Bionic. Таким чином, наприклад в іграх, є можливість мати стабільний FPS, плавне відтворення VR-роликів.
Apple Iphone 11 Pro Max 256 Midnigh Green має незвичний відтінок у незмінній класичній стилістиці, що надає смартфону особливий шарм. Залежно від освітлення та кута повороту відтінок може змінюватися, це виглядає дуже цікаво та незвичайно. Корпус виготовлений з суперміцної хірургічної сталі, зверху він покритий міцним фактурним склом. На дотик поверхня матового покриття приємна, не залишає відбитків пальців. Модель має 6 ГБ оперативної пам'яті та 256 ГБ вбудованої, версія операційної системи – iOS 13. Вага апарату – 226 грам.

Головною зовнішньою відмінністю смартфона є наявність 3 камер, таким чином фотографічні здібності виходять на високий рівень. Камери покривають основні фокусні відстані, а функція оптичної стабілізації дозволяє знімати фото та відео в кращій якості. Це відкриває широкі здібності для творчих людей і не тільки. Відео можна записувати у форматі 4K60p. Камера True Tone має яскравіший спалах, а також новинку - функцію Slow Sync, що означає зйомки уповільненого селфі-відео. У нововведеннях можна спостерігати додаткові інструменти для редагування та покращення фото та відео.

Дисплей нового Iphone 11 Pro Max має технологію Super Retina XDR, що забезпечує велику яскравість, неймовірно насичені відтінки на великому 6,5-дюймовому дисплеї, роздільна здатність якого становить 2688х1242. . Режим Night Shift при поганому освітленні має захистити зір користувача. Змінився датчик Face ID, тепер у новій моделі функція розпізнавання обличчя працює на 30% швидше, розпізнання проходить з далекої відстані. Захист від відбитків пальців забезпечується завдяки нанесенню на поверхню дисплея спеціального олеофобного покриття, яке протистоїть цьому.

Корпус на стільки герметичний, що він має надійний захист не тільки від бруду та пилу, бризок, новий Iphone 11 Pro Max можна занурити на глибину до 4 метрів на 30 хвилин і смартфону нічого не буде (згідно зі стандартом IEC 60529, має рейтинг IP 68). Це найкращий захист від води у iPhone.

Крім усього іншого смартфон оснащений гіроскопом, акселерометром, барометром, датчиком відстані.

Усього випущено 4 забарвлення Iphone 11 Pro Max: Silver, Space Gray, Midnight Green, Gold.