запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.vn.ua - Карта Вінниці"

Кишеньковий фотограф: топ-4 моделі iPhone з найкращою камерою

На ринку електроніки представлено достаток продуктивних та стильних смартфонів, з можливістю фото- та відеозйомки. Але далеко не кожна модель здатна робити справді якісні знімки. Одні підходять лише зйомки статичних кадрів, інші — можуть скласти конкуренцію «дзеркалкам».

Хороша камера — Постійний атрибут флагманів Apple. Який гаджет вибрати, щоб якість фотографій не розчарувала, а фоловери в Instagram оцінили селфі та війни тисячами лайків?

iPhone 11 Pro Max

Перший рядок рейтингу займає iPhone 11 Pro Max, ознайомитися з яким можна за посиланням https://shop .kyivstar.ua/smartphones-apple. Модель була представлена ​​у вересні на традиційній осінній презентації Apple у Купертіно. Пристрій прийшов на зміну торішньому iPhone Xs Max.

Гаджет оснащений потрійною основною камерою — 12 МП+12 МП+12 МП. У порівнянні з попередником, смартфон має суперширококутну камеру і нічний режим зйомки. Ефект «Світла тональність — ч/б» дозволяє знімати портрети професійного рівня. Режим Smart HDR використовує технології машинного навчання та автоматично змінює освітлення на знімках. В результаті кадри виглядають більш деталізованими та реалістичними.

Предбачено можливості запису 4K-відео з частотою 60 кадрів в секунду та кінематографічною стабілізацією. А завдяки новим інструментам редагування обробляти відеоролики так само просто, як і фотографії. Можна збільшити область зображення в 4 рази, використовувати фільтри, повертати та обрізати матеріал.

Роздільна здатність фронтальної камери — 12 МП.

iPhone Xs Max

Гаджет отримав одну з кращих подвійних камер на ринку (12 МП + 12 МП). Завдяки просунутому процесору обробки сигналу та системі Neural Engine створює максимально насичені і чіткі знімки практично при будь-якому освітленні. Передбачено програмну зміну апертури від f/1,4 до f/16. Для портретів професійного рівня призначений режим «Портрет», а функція «Глибина» дозволяє налаштовувати глибину різкості на знімку.

Дві камери знімають відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 60 fps. Є функція сповільненої зйомки та можливість записувати звук у форматі стерео.

Фронтальна камера отримала фотомодуль з роздільною здатністю 7 МП та апертурою f/2.2. Спалах Retina Flash подбає про те, щоб selfie, зроблені в нічний час, були яскравими та деталізованими.

iPhone X

Для бездоганних селфі в iPhone X встановлена ​​фронтальна камера TrueDepth з роздільною здатністю 7 МП і світлосилою f/2.2. Функція «Портретного освітлення» дозволяє вибрати один із ефектів освітлення студійної якості.

Подвійна камера (12 МП + 12 МП) має 2-кратний оптичний і 10-кратний цифровий зум, а також подвійну оптичну стабілізацію зображення. Сенсори захоплюють більше світла, тому рівень шумів навіть при зйомці з настанням сутінків зведений до мінімуму. Фірмові налаштування дозволять досягти максимально деталізованих та реалістичних знімків. Можна записувати відео 4K із частотою 60 кадрів/с. Також передбачена можливість зйомки уповільненого відео з роздільною здатністю 1080р та частотою 240 кадрів/с.

iPhone 8 Plus

Смартфон iPhone 8 Plus також отримав систему з двох камер з ширококутним та телеоб'єктивом, але тільки одна з них оснащена оптичним стабілізатором. Передбачено оптичний та 10-кратний цифровий зум. Світлосила становить f/1.8 і f/2.8. Одна з головних переваг камер — можливість створення портретів студійної якості. Також можна знімати 4K-відео з частотою 60 кадрів за секунду.

Дозвол фронтального фотомодуля — 7 МП.