Терапія в медичному центрі Омеда

Сама по собі наука «терапія» вивчає причинно-наслідкові механізми захворювань їх діагностики та профілактики. Так як ці захворювання можуть відноситься до: серцево-судинної, дихальної, травної, опорно-рухової, сечовидільної, ендокринної та кровотворної систем — саме терапевта можна назвати самим багатопрофільним і універсальним лікарем.

Саме на терапевта покладається величезна відповідальність в первинній діагностиці захворювання і визначення подальших дій — або справлятися з хворобою самостійно, підтвердивши свою гіпотезу кількома діагностичними процедурами та аналізами. Або направляти пацієнта до більш вузького спеціаліста, якщо є необхідність специфічного лікування або унікальних аналізах.

Якщо ви не знаєте до кого звернутися в разі якогось захворювання, лікар терапевт в медичному центрі «Омеда» — перший, хто зможе вам допомогти впоратися з виниклою проблемою. Визначити які дії і консультація якого лікаря вам буде більшою мірою необхідна в даній конкретній ситуації.

Консультація терапевта, Вінниця

Процес відвідування терапевта в центрі «Омеда» не пов'язаний з якимись страхами і побоюваннями, які можуть викликатися специфічним обладнанням або обов'язковими процедурами, як, наприклад, в кабінеті стоматолога. Прийшовши до приватного терапевта, необхідно лише докладно і відкрито описати ваші нездужання, скарги — на мові лікарів це називається «збір анамнезу», і дозволити доктору провести огляд. Причому, терапевт може використовувати кілька видів об'єктивних методик в обстеженні хворого — простукування порожнин (перкусію), прослуховування області легких (аускультацію), промацування конкретних областей органів (пальпацію).

Після того як доктор внесе дані в спеціалізовані медичні форми (картку), пояснить вам варіанти ваших подальших дій:

  • визначить, чи потрібні вам спеціалізовані методики обстеження, наприклад, УЗД, лабораторні аналізи, рентгенологічний знімок і так далі;
  • проінформує, чи потрібні вам подальші консультації у лікарів вузької спеціалізації (лор, гастроентеролог, гінеколог та ін.) або госпіталізація;
  • оформить вам лікарняний;
  • визначить необхідні до прийому медичні препарати і/або специфічні процедури для лікування;
  • призначить повторну консультацію для контролю проведеного лікування.

У «Омеда» ви можете записатися на прийом до терапевта по телефону, через форму он-лайн заявки на сайті, прийшовши в центр. Також, ви можете зробити виклик терапевта додому в Вінниці. Наші лікарі завжди готові допомогти вам відновити здоров'я.

У «Омеда» також приймають:

І пам'ятайте, як говорив Смайлс Семлоел: «Щастя є продукт здоров'я, а тому кожна людина повинна намагатися, щоб фізичні розлади були не більше як винятковими явищами.»

Зворотній зв'язок

Ми хочемо, щоб наші пацієнти отримували тільки кваліфіковану допомогу, тому ретельно стежимо за якістю послуг.

Написати нам