Увагу лікарів дитина отримує ще навіть до свого народження. Але і після, присутність поруч надійного педіатра — непорушний закон розвитку здорової дитини. Регулярне спостереження у лікаря — запорука спокою і для маленької людини і для його батьків. Адже істина банальна — хворобу краще попередити і без наслідків вилікувати на ранніх стадіях.

Педіатр Омеда

У медичному центрі «Омеда» ви можете знайти «свого» педіатра, знаючого і уважного, відвідування якого стане просто приємною процедурою.

Тому що хороший педіатр, крім 10-20 років практики, постійного навчання, і застосування останніх досягнень сучасної педіатрії, повинен вміти знайти підхід і до дорослого і до дитини, незалежно від їх настрою або віку. Уміння спілкуватися з малюками, ласкаве слово, доброзичливість, досвід, який дозволяє швидко розпізнати причину плачу або температури — це відмінні ознаки гарного педіатра.

Крім того, хороший педіатр завжди пам'ятає, що захворювання дитини може мати спадкові корені або бути закладено в період внутрішньоутробного розвитку або інші джерела виникнення. Тому, педіатри медичного центру «Омеда» приділяють огляду дитини достатньо часу і уваги, щоб не упустити нічого важливого. При цьому, заключення дитячого лікаря нашого медичного центру ґрунтуються на ретельній діагностиці — хороший педіатр завжди призначає оптимальну кількість аналізів, додаткових консультацій або діагностики, розуміючи природне небажання маленького пацієнта «ходити по лікарях».

У медичному центрі «Омеда» лікар-педіатр може:

  • спостерігати дітей раннього віку, від 0 до 18 років, допомагати якісно оцінити здоров'я, фізичний і психічний розвиток дитини, давати рекомендації по грудному вигодовуванню, розширенню раціону харчування дитини;
  • формувати профілактику захворювань «зростаючого організму», алергічних захворювань;
  • при нездужанні дитини, призначати повноцінне обстеження та/або лікування юного пацієнта з мінімальним (тільки при явної необхідності) використанням агресивної терапії;
  • давати рекомендації про догляд за хворою дитиною, режим харчування, відпочинку;
  • в більш складних випадках призначати проведення подальших консультацій вузькими спеціалістами, госпіталізаціює;
  • спостерігати дитину до повного одужання;
  • допомагати підготуватися до відвідування дитячих дошкільних установ, школи;
  • проводити профілактику захворювань, згідно віку дитини, допомагати у формуванні імунітету, опірності організму, здорового способу життя;
  • оглянути дитину з виїздом додому;

Для успішного лікування дитини важливо спостерігатися у одного лікаря, щоб сформувати «історію хвороб», особливості розвитку, характеру, реакцію на препарати, алергічні прояви та інші важливі нюанси. Визначитися зі своїм лікарем для дитини, повністю відповідає всім вимогам сучасної педіатрії, мабуть, важливіше, ніж для дорослого.

Здоров'я людини безпосередньо залежить від того, як і хто його лікує в дитячому віці. Приходьте в медичний центр «Омеда» зі своїм малюком, подаруйте йому здорове дитинство, і отже, довге і щасливе життя!

Зворотній зв'язок

Ми хочемо, щоб наші пацієнти отримували тільки кваліфіковану допомогу, тому ретельно стежимо за якістю послуг.

Написати нам